Cerim Bright Forest

De Cerim Bright Forest is een veelzijdig en eigentijds keramisch parket. Ideaal voor ruimtes waar de warmte en charme van houtlook gezocht wordt. De rustige energie uit het bos wordt met de Cerim Bright Forest in elke ruimte tot leven gebracht.

Regge Tegels & Vloeren biedt het assortiment van Cerim Tegels, dus ook de Bright Forest, aan tegen scherpe prijzen. Vraag direct een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Bright Forest collectie

Cerim Bright Forest collectie

De subtiele kleurnuances zorgen voor een goede keuzemogelijkheid binnen de serie. Deze neutrale kleuren lopen van licht tot donker, zodat de houtlook naar wens kan worden aangepast. Geniet van een rustige en subtiele houtlook maar dan in alle voordelen van keramiek! Deze veelzijdige en eigentijdse tegel, is ideaal voor zowel in huis als commerciële toepassingen.

Cerim Bright Forest kleuren en afmetingen

De Bright Forest collectie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

De Bright Forest is te verkrijgen in de kleuren:
– De Bright Forest White
– De Bright Forest Ash
– De Bright Forest Natural
– De Bright Forest Brown
– De Bright Forest Dark

De Bright Forest is te verkrijgen in de afmetingen:
15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Bright Forest collectie kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Cerim of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen