Del Conca Alchimia

De Del Conca Alchimia is een betonlook serie keramische tegels, met metaalachtige kleuren. De betonlook van de Alchimia serie heeft een moderne en industriele uitstraling die meegaat met de trends van tegenwoordig om trendy, urbane uitstralingen aan ruimtes te geven. Deze moderne uitstraling wordt gegeven samen met de voordelen van keramiek!

Heeft u interesse in deze tegel? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Afbeeldingen van de Alchimia collectie

Del Conca Alchimia collectie

De Del Conca Alchimia collectie bestaat uit een stoere betonlook met metaalachtige, roestige kleuren. Deze combinatie maakt de collectie geschikt voor urbane ruimtes met een moderne look. De Del Conca Alchimia collectie bestaat uit 4 kleuren samen met 4 maatvoeringen. De dikte van de tegels is 10 mm.

Toepassing Alchimia tegels

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om de basis van iedere ruimte een moderne look te geven? Dan is de combinatie van beton- en metaallook van de Alchimia collectie een goede keuze.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Alchimia HLC 10 Bianco
  • Alchimia HLC 5 Grigio
  • Alchimia HLC 9 Moka
  • Alchimia HLC 8 Nero

Afmetingen

40x80 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 120x120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze serie? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen