Del Conca Anversa

De Del Conca Anversa is een collectie hoogwaardige keramische tegel, met de uitstraling van hardsteen. Natuurlijk hardsteen heeft een eenvoudig en neutraal karakter, dat door deze eigenschappen in vele omgevingen is toe te passen en vrijwel overal zijn plaats kan vinden. Bekijk direct afbeeldingen van de collectie, of klik hier om meer te lezen.

Heeft u interesse in een tegel uit de Anversa collectie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, over vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van de Anversa tegelcollectie: 


Anversa HAV 1


Anversa HAV 9


Anversa HAV 8


Anversa HAV 5

Lees meer over Del Conca Anversa

Del Conca Anversa collectie

De aard van de Del Conca Anversa collectie blijft in ieder geval dicht bij een hardstenen origineel blijft. Het gebruik van gloednieuw glazuur geeft de Anversa een zijdeachtig oppervlak, en tegelijkertijd is de aanraking nog steeds materieel en zacht.
Het 120×120 formaat, gloednieuw voor Del Conca, straalt de elegantie uit waar deze collectie op zoek naar is.

Del Conca Anversa toepassing

Bent u op zoek naar een rustige, hardstenen look? Dan is de Anversa een goede uitkomst. De neutrale uitstraling van deze collectie is in vele ruimtes toe te passen, uiteraard in de voordelen van hoogwaardig keramiek waar Del Conca bekend om staat.

De kleuren en afmetingen

De Anversa collectie is te verkrijgen in deze kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Anversa HAV 1
– Anversa HAV 9
– Anversa HAV 5
– Anversa HAV 8

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Meer informatie of heeft u interesse?

Wilt u meer informatie over deze tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!