Del Conca Stelvio

De Del Conca Stelvio is een collectie keramische tegels, met de look van Ceppo di Gré. Ceppo di Gré is een prachtige Italiaanse natuursteen, gekenmerkt door de aanwezigheid van grote en kleine kiezelstenen in de textuur. De Del Conca Stelvio geeft deze prachtige look van natuursteen in de voordelen van keramiek.

Wilt u meer informatie over deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem direct contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Del Conca Stelvio collectie

De textuur van de Del Conca Stelvio is geïnspireerd op Ceppo di Gré natuursteen. Het gevoel van deze natuurlijke uitstraling is overgenomen en versterkt in de Del Conca Stelvio collectie. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 kleurtinten. De twee koelere tinten van het gamma wit en grijs, samen met het warmere beige en de twee afwerkingen naturel en gepolijst, maken deze collectie geschikt voor diverse woonstijlen.

Overal toe te passen

De Del Conca Stelvio serie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen die het natuursteen effect geschikt maken voor zowel residentiële als zakelijke omgevingen, terwijl de serie ook geschikt is voor het creëren van totaal-look ontwerpen of het koppelen met verschillende texturen zoals cementlook of houtlook.

Ook voor buiten

Voor buitenruimtes heeft Del Conca ook een speciale 20 mm variant ontwikkeld, die geschikt is tegen de omstandigheden van buiten. Met deze versie kan ook uw buitenruimte de look van Ceppo di Gré steen krijgen.

Kleuren en afmetingen

Stelvio serie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Stelvio HSV 10
  • Stelvio HSV 9
  • Stelvio HSV 5

Afmetingen:

40x80 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm.

60x90 cm (20 mm, voor buiten)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Del Conca Stelvio? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakleijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie