Del Conca Vignoni

De Del Conca Vignoni is een collectie keramische tegels, waarvoor de inspiratie is gehaald uit de charme en de warmte van grote landhuizen, om toe te passen in allerlei ruimtes en sferen. Hiermee heeft de Vignoni een prachtige Cotto-uitstraling en ook een houtlook uitstraling in de vorm van hoogwaardig keramiek. Wilt u meer informatie? Lees dan hier meer, of bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor de Vignoni collectie van Del Conca tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen van deze collectie? 

Lees meer over Del Conca Vignoni

Del Conca Vignoni

De Del Conca Vignoni collectie, bestond al in een de Cotto-versie, en is nu ook beschikbaar in een prachtige houtlookversie. De collectie is beschikbaar in 20×120 cm gerectificeerd formaat, en in het nieuwe formaat 7,5×40 cm. De 7,5×40, natuurlijke afwerking, is bijzonder aan te bevelen voor een visgraat lay-out of voor een baksteen interpretatie. Bovendien is Vignoni Wood beschikbaar in 3 nieuwe kleuren: Wit, Grijs en Zwart

Del Conca Vignoni toepassing

Deze collectie, met de hout en cotto mogelijkheden, brengt elegante sferen met zich mee. Combineer deze series, of neem de uitstraling van een van de mogelijkheden in uw ruimte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van deze collectie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom voor meer informatie. Of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!