Metallic Tegels

Metallic tegels zijn keramische wand- en vloertegels met een metallook. Verschillende metaaluitstralingen zijn vertegenwoordigd in de mogelijkheden van metallic tegels. Denk hierbij aan koper, ijzer, zink of verroeste oppervlakken die worden nagebootst in de voordelen van keramiek.

Heeft u interesse in metallic tegels en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Een scherpe prijsopgave krijgen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Metallic look tegels: trendy en eigentijds

Een tegel met metallic look geeft een moderne sfeer aan iedere ruimte, maar kan ook een eigentijdse dimensie weergeven. Deze stijl aan keramische tegels is vrij nieuw op de markt maar wordt de laatste tijd steeds populairder. Met metallic tegels weet u zeker dat uw ruimte een eyecatcher zal hebben.De verschillende looks van metalen, zoals ijzer en zink, zijn allemaal te verkrijgen in de voordelen van praktisch keramiek. Ook zijn de tegels in verschillende afwerkingen en afmetingen te krijgen. Bijvoorbeeld in extra grote formaten zoals 120x120 cm, of met een speciale, matte afwerking.

Metaalvrij

Wat wel eens wordt gedacht is dat er metaal wordt verwerkt in metallic tegels. Dit is echter niet waar. De tegels zijn 100% geproduceerd van keramisch materiaal. Daarom zijn de tegels ook kleur-, kras- en slijtvast! De look van metaal wordt geprint op de tegels met geavanceerde techniek waardoor de tegels vrijwel niet te onderscheiden zijn van echt metaal.

Metallic wandtegels

Metallic tegels worden vaak geproduceerd in grotere formaten van bijvoorbeeld 120x278 of 160x320 cm. Deze formaten zijn geproduceerd voor de wanden. Metallic wandtegels met deze formaten worden dan ook vaak gebruikt om de stoere, robuuste of moderne uitstraling van metaal toe te passen aan de wand. Naast deze grote formaten zijn metallic wandtegels er natuurlijk ook in meer standaard formaten zoals 80x80 of 60x60 cm. Ook worden tegels steeds dunner gefabriceerd met bijvoorbeeld diktes van 6 of 8 mm, wat makkelijker is voor verwerking aan de wand.

De robuuste uitstraling van metaal in uw keuken

Bent u op zoek naar een stoer karakter in de keuken? Leg de basis hiervoor door te kiezen voor metallic tegels in de keuken. Het karakter van deze tegels brengt de door u gewenste sfeer over in het hele interieur. Bijkomend voordeel bij de keuze voor keramische metallic tegels is dat u gerust wat kunt laten vallen in de keuken zonder dat de tegels beschadigen of vies worden.

Metallook in de badkamer

Doordat alle metalliclook tegels uit ons assortiment van keramiek zijn, zijn de tegels onder andere vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit zijn kenmerken van de tegels die ideaal zijn voor gebruik in een ruimtes als de badkamer, waar wel eens iets nat wordt. Maak uw badkamer uniek door te kiezen voor metallic tegels in de badkamer.

Metallic Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft een assortiment aan metallic tegels dat geheel uit keramiek bestaat. Hierdoor hebben al onze tegels de gemakken van keramiek. Door directe contacten met fabrieken uit Italie en Spanje kunnen wij deze tegels ook nog eens aanbieden tegen scherpe prijzen met snelle levertijden. Enkele populairse series uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Marazzi Mineral en de Sant'Agostino Oxidart .

Heeft u interesse in metallic tegels en wilt u een scherpe prijs krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van metallic tegels uit ons assortiment: