Living Ceramics Tegels

Living Ceramics Tegels is een Spaanse keramische tegelfabrikant met een geheel nieuw concept: kalme, natuurlijke en tijdloze kleurschakeringen in combinatie met natuurlijke materialen. De keramische tegels zijn onderling perfect tot een prachtige harmonie te combineren. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij de aankoop van Living Ceramics Tegels.

Benieuwd naar de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. Meer informatie over Living Ceramics? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Living Ceramics

Living Ceramics richt het produceren van keramische tegels voor het creeren van interieurdesign en architectuur. Of het nu gaat om de bekleding van vloeren, muren aanrechtbladen, trappen, overal probeert Living Ceramics een oplossing voor iedere klant te geven. Living Ceramics streeft er naar om producten te creëren die mee gaan met de eisen van vandaag, die aangepast zijn aan de behoeften van de consumenten en in de lijn zijn met nieuwe trends.

Assortiment

Living Ceramics produceert het assortiment voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit assortiment loopt qua formaten zeer uiteen is mede hierdoor ook zeer gevarieerd; van mozaïek formaten 5×5 cm tot XL-formaten van 120×260 cm. Naast deze afmetingen biedt Living tegels met verschillende looks zodat elke consument kan kiezen!

Living Ceramics tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment van Living Ceramics vindt u het goedkoopst bij Regge Tegels & Vloeren, ook kunnen wij u van advies voorzien.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Living Ceramics of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Zoekt u een specifieke tegel van Living Ceramics? Dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Living Ceramics Tegels: