Living Ceramics Tegels

Living Ceramics is een Spaanse keramische tegelfabrikant met een geheel nieuw concept: kalme, natuurlijke en tijdloze kleurschakeringen in combinatie met natuurlijke materialen. Natuursteen, hout, beton… Deze keramische tegels zijn onderling perfect tot een prachtige harmonie te combineren.

Lees meer over Living Ceramics Tegels

Floss

De Floss serie vindt zijn inspiratie uit beton. Deze collectie gaat terug naar de oorsprong van industrieel ontwerp en het herontdekken van ruw beton. Floss heeft een onregelmatige schaduw aan het oppervlak, wat een uniek karakter geeft aan de keramische tegels. Het effect van zouten door glas en de matte afwerking zorgen voor een prachtige speelse oppervlakte.

Maten tot 90×90 en zijn technische kenmerken, samen met eigentijdse kleuren, maakt deze collectie geschikt voor zowel indoor als outdoor projecten.

Living Ceramics Floss:

bestaat uit de volgende formaten: 90×90 – 45×90 – 60×60 – 30×60 – 10×60
En de volgende vier prachtige kleuren: Bone – Silver – Smoky – Graphite

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Living Ceramics of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!