Living Ceramics Tegels

Living Ceramics tegels is een Spaanse keramische tegelfabrikant met een geheel nieuw concept: kalme, natuurlijke en tijdloze kleurschakeringen in combinatie met natuurlijke materialen. Natuursteen, hout, beton… Deze keramische tegels zijn onderling perfect tot een prachtige harmonie te combineren. Bekijk direct afbeeldingen van de Living Ceramics collecties.

Benieuwd naar de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. Meer informatie over Living Ceramics? Lees dan hier verder! Op zoekt naar een specifieke tegel van Living Ceramics? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Living Ceramics tegels:


Living Ceramica Bera&Beren

 


Living Ceramica Stonelike

 


Living Ceramica Lightwood

 


Living Ceramica Ground


Living Ceramica Eme

 


Living Ceramica Surfaces

 


Living Ceramica Allure

Lees meer over Living Ceramics Tegels

Living Ceramics

Living Ceramics richt het produceren van keramische tegels voor het creeren van interieurdesign en architectuur. Of het nu gaat om de bekleding van vloeren, muren aanrechtbladen, trappen, overal probeert Living Ceramics een oplossing voor iedere klant te geven. Living Ceramics streeft er naar om producten te creëren die mee gaan met de eisen van vandaag, die aangepast zijn aan de behoeften van de consumenten en in de lijn zijn met nieuwe trends.

Living Ceramics assortiment

Living Ceramics produceert het assortiment voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit assortiment loopt qua formaten zeer uiteen is mede hierdoor ook zeer gevarieerd; van mozaïek formaten 5×5 cm tot XL-formaten van 120×260 cm. Naast deze afmetingen biedt Living tegels met verschillende looks zodat elke consument kan kiezen!

Living Ceramics tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment van Living Ceramics vindt u het goedkoopst bij Regge Tegels & Vloeren, ook kunnen wij u van advies voorzien.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Living Ceramics of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Zoekt u een specifieke tegel van Living Ceramics? Dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!