Sant'Agostino S.Wood

De Sant’ Agostino S.Wood tegelserie is de populairste keramische parketserie van Sant’Agostino. De natuurlijke charme en stijl van hout zijn ongeëvenaard populair voor nagenoeg elke ruimte. De Sant’Agostino S.Wood heeft de natuurlijke charme en stijl van hout tot in het kleinste detail. Dit komt door de geavanceerde productietechnieken waarvan Sant’Agostino gebruikt maakt. Hierdoor worden stijl, design en kwaliteit uitstekend gecombineerd! Breng de rustieke sfeer van natuurlijk charme in elke ruimte met de Sant’ Agostino S.Wood.

Interesse in deze serie keramisch parket van Sant'Agostino Tegels? Vraag dan voor een scherpe prijsopgave direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent ook welkom bij ons in de showroom voor een goed advies van onze verkopers.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sant’ Agostino S.Wood collectie

De Sant’ Agostino S.Wood uit vijf verschillende houtkleuren variërend van licht tot donker waardoor u de vloer kunt kiezen die het beste bij uw smaak en ruimte past. Elke kleur is afkomstig van een ander soort hout, waardoor elke kleur een ander effect geeft aan de S.Wood serie. De afmetingen van de S.Wood serie zijn slim gekozen, met de afmetingen 120×20 cm, 120×33 cm en 120×15 cm lijkt deze serie precies op ‘echte’ huten planken. Door de voordelen van keramische tegels kunt u nu elke ruimte voorzien van de perfecte vloer met houtlook. Met de geavanceerde productietechnieken van Sant’Agostino is de tegel nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout, zonder dat u zich druk hoeft te maken over krassen en deuken in de vloer.

S.Wood kleuren en afmetingen:

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– S.Wood Sand
– S.Wood Gold
– S.Wood Nut
– S.Wood Brown
– S.Wood Black

Afmetingen:
9.5×60 cm, 15×120 cm, 20×120 cm, 33×120 cm

Sant’Agostino S.Wood tegel kopen?

Heeft u interesse in de Sant’ Agostino S.Wood of wilt u meer informatie over deze tegel? Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sant’ Agostino tegels! Wij kunnen u hierdoor in de scherpste prijs met bijpassend advies voorzien.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie