De moderne uitstraling van tegels 120x120

Tegels 120x120 cm bieden een moderne en ruimtelijke uitstraling aan elke ruimte. Met hun royale afmetingen geven deze tegels niet alleen een gevoel van luxe, maar ze kunnen ook bijdragen aan het creëren van een naadloze en strakke look in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Of het nu gaat om het betegelen van vloeren, muren of zelfs buitenruimtes, de 120x120 tegels voegen een eigentijds tintje toe aan het interieur of exterieur. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij een gevarieerd assortiment aan 120x120 tegels, in verschillende looks en afwerkingen. Kom inspiratie op doen voor deze tegels bij ons in de showroom. Of vraag voor een prijsopgave geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het veelzijdige formaat van tegels 120x120 cm

De veelzijdigheid van tegels in 120x120 formaat maakt het mogelijk om een uniforme uitstraling te realiseren in grotere ruimtes. Dit komt doordat er minder voegen nodig zijn, wat resulteert in een meer samenhangend geheel. Een tegelvloer van 120x120 kan bijvoorbeeld een gevoel van continuïteit creëren, waardoor de ruimte er groter uitziet en een gevoel van openheid ontstaat. Ook laat een tegel 120x120 de look die een tegel heeft altijd beter naar voren komen, door de continuïteit die gecreërd wordt door het grotere formaat.

Een ruim assortiment aan 120x120 tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Bovendien bieden 120x120 tegels een brede keuze aan designs, kleuren en texturen. Of u nu kiest voor een strakke, gepolijste afwerking voor een moderne uitstraling of een rustieke look met een natuurlijke textuur, de mogelijkheden zijn divers en passen bij verschillende interieurstijlen. Zodat u de 120x120 tegels in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren naar wens kunt vinden. Naast deze grote tegels voor binnen zijn er ook tuintegels 120x120. Op ons blog over grote tuintegels gaan we in op deze mogelijkheiden.

Vloertegels 120x120 cm

De keuze voor vloertegels 120x120 voegt een indrukwekkend element van ruimtelijkheid en elegantie toe aan elk interieur. Deze grote vloertegels, ook bekend als 120x120 vloertegels, bieden niet alleen een modern esthetisch aspect, maar ze dienen ook als een praktische oplossing voor het creëren van een naadloze vloerbedekking in diverse ruimtes. De overgangen tussen de 120x120 vloertegels zijn minimaal vanwege het royale formaat, waardoor een visueel aantrekkelijke en uniforme uitstraling ontstaat. Grote vloertegels van 120x120 cm zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waar ze niet alleen een gevoel van luxe toevoegen, maar ook bijdragen aan het vereenvoudigen van het schoonmaakproces en het handhaven van een strakke en eigentijdse uitstraling. Kortom, de keuze voor vloertegels 120x120 cm van dit formaat is een praktische en stijlvolle manier om een verfijnde en moderne sfeer te creëren in elke ruimte.

Marmerlook tegels 120x120: Luxe en verfijning in groot formaat

De combinatie van de prachtige marmerlook tegels en het royale formaat van 120x120 cm maakt deze tegels een verfijnde keuze voor wie op zoek is naar een vloer met een vleugje luxe. De marmerlook wordt op meesterlijke wijze gereproduceerd, waardoor de tegels een tijdloze elegantie uitstralen die doet denken aan echt marmer. Met deze grote 120x120 marmerlook tegels kunnen ruimtes op een indrukwekkende manier worden getransformeerd, waarbij de klassieke uitstraling van marmer wordt gecombineerd met de moderne voordelen van grootformaat tegels. Of het nu gaat om een chique woonkamer, een luxueuze badkamer of een stijlvol kantoor, de marmerlook tegels 120x120 voegen een vleugje grandeur toe aan elke omgeving.

Industriële schoonheid met betonlook tegels 120x120

Betonlook tegels 120x120 cm bieden een eigentijdse en industriële uitstraling aan elk interieur. De robuuste charme van de betonlook wordt gecombineerd met het royale formaat van 120x120, wat resulteert in een vloer die zowel stoer als stijlvol is. De betonlook tegel 120x120 brengt de ruwe esthetiek van beton naar binnen, zonder concessies te doen aan het comfort en de warmte van de leefruimte. Deze betontegels zijn perfect voor wie op zoek is naar een moderne, urban uitstraling, waarbij het grote formaat zorgt voor een naadloze en strakke afwerking. Of het nu in een loft, een kantoorruimte of een eigentijdse woonkamer is, betonlook tegels 120x120 voegen een vleugje industriële schoonheid toe aan elke ruimte, waardoor een trendy en duurzame vloeroplossing ontstaat. En door de voordelen van keramiek kunnen de 120x120 betonlook tegels in alle ruimtes gebruikt worden.

Ga voor de voordelen van keramische tegels 120x120 cm

Keramische tegels in het royale formaat van 120x120 cm bieden een scala aan voordelen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Ten eerste staat keramiek bekend om zijn duurzaamheid, en dit geldt zeker voor de grote 120x120 tegels. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor intensief gebruik in zowel woningen als commerciële ruimtes. Het grote formaat van deze keramische tegels 120x120 minimaliseert bovendien het aantal voegen, wat niet alleen zorgt voor een naadloze uitstraling, maar ook het onderhoud vereenvoudigt. Daarnaast zijn keramische tegels 120x120 cm ideaal voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming, omdat keramiek de warmte goed geleidt. Dit draagt bij aan een comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat. Kortom, de combinatie van duurzaamheid, designmogelijkheden en praktische toepassingen maakt keramische tegels van 120x120 een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als functionaliteit in vloerbedekking. Ook zijn er in ons assortiment keramische tegels 120x120 voor buiten te verkrijgen.

De trend van badkamertegels in het 120x120 formaat

Badkamer tegels 120x120 cm vormen een verfijnde keuze voor diegenen die streven naar een badkameromgeving met een vleugje luxe en ruimtelijkheid. Het prachtige formaat van deze tegels minimaliseert voegen, waardoor een naadloze en strakke afwerking ontstaat die visueel aantrekkelijk is en tegelijkertijd eenvoudig te onderhouden. Het gebruik van badkamer tegels 120x120 creëert een gevoel van continuïteit, waardoor de ruimte groter lijkt en een moderne uitstraling krijgt.

120x120 tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij in het assortiment een grote verscheidenheid aan tegels 120x120 aan, voor ieder project. Kom langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast denken wij bij zakelijke projecten ook graag met u mee. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar een groot-formaat tegel? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen