PVC vloeren

Een pvc-vloer combineert de charme van een houten- of natuurstenen vloer met het gemak van een kunststof vloer. Of u nu op zoekt bent naar een moderne, landelijke, industriële of klassieke vloer, het is mogelijk met pvc!

Pvc is zeer onderhoudsvriendelijk, de beschermende toplaag zorgt ervoor dat vocht en vuil zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Een keer stofzuigen en dweilen en de vloer is weer als nieuw. In tegenstelling tot een echte houten vloer heeft de vloer verder geen onderhoud nodig. Daarnaast is pvc verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, maten en stijlen. Een robuuste houten vloer, een klassieke visgraatvloer, een industriële betonlook vloer of de natuurlijke charme van steen; het kan allemaal met pvc.

Lees meer over PVC vloeren

Pvc-vloer merken

Wij werken uitsluitend met topmerken als mFLOR, VivaFloors, Ambiant Amazon, Green-Flor en Moduleo. Onze uitgebreide collectie pvc-vloeren is in alle stijlen verkrijgbaar, ook in het trendy visgraatmotief. Van de innovatieve designs van mFlor tot de verbluffend realistische structuren van Amabiant Amazon: the sky is the limit! Onze pvc-vloeren zijn duurzaam en uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Pvc-vloer leggen

U heeft jarenlang plezier uw prachtige pvc-vloer, mits hij goed gelegd is. Het is daarbij heel belangrijk dat de ondergrond volledig glad is! De pvc-vloer wordt direct op de ondergrond gelijmd, elke oneffenheid in de ondervloer zal na verloop van tijd zichtbaar worden. Dat is zonde van uw nieuwe vloer! Wilt u er zeker van zijn dan uw vloer perfect gelegd wordt? Wij zijn gespecialiseerd in het volledige traject van het leggen van pvc-vloeren. Inmeten, schuren, primeren, egaliseren en we kunnen onze vloeren laten leggen door onze tegelzetters. Wij nemen u dit graag uit handen!

Ambiant Amazon Beige pvc vloeren

Hoogste slijtklasse, toplaag pu 0,55
Levensechte pvc vloeren, de uitstraling van hout, maar het gemak van pvc.
Prachtige dessins en de mooiste kleur, bij ons nog steeds op voorraad.Wilt u meer informatie over onze pvc-vloeren of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!
U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom, waar u in alle rust onze uitgebreide collectie kunt bekijken. Wij denken graag met u mee!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!