Casa Dolce Casa Urban Style

De Casa Dolce Casa Urban Style is een collectie keramische tegels met een vintage look. Deze vintage look is gevonden in stedelijke en industriële omgevingen die door de tijd zijn aangetast. Casa Dolce Casa Tegels heeft deze uitstraling en kenmerken van de vintage look overgenomen en geïnterpreteerd in de vorm van hoogwaardige keramische tegels. Deze combinatie heeft geleid tot een hoogwaardige collectie met een strakke en stoere uitstraling!

Heeft u interesse in de Casa Dolce Casa Urban Style en wilt u een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor meer informatie en inspiratie langs bij ons in de showroom! Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Casa Dolce Casa Urban Style toepassing

De Casa Dolce Casa Urban Style roept de uitstraling op van tijdloze authenticiteit om natuurlijkheid, eenvoud en comfort in iedere ruimte te brengen. De uitstraling is deels gehaald uit het ontwerp van de noordelijke landen, in constante relatie met de elementen van de natuur en niet beïnvloed door trends, vermengt zich met de typische grootstedelijke sferen en levensstijlen. Hierdoor krijgen ruimtes met een authentieke ziel, geladen met sfeer en klaar om te worden gepersonaliseerd met unieke vintage elementen met verschillende herkomst.

De Urban Style collectie

De Casa Dolce Urban Style heeft een populair en getextureerd steeneffect waarbij aandacht voor detail, de ontwikkeling van de graphics en de kleurschakeringen de stilistische waarde van het merk Casa Dolce Casa volledig weergeven, in staat om elke omgeving te verlichten met een unieke en onmiskenbare touch: de lichte kleuren verlichten en verwarmen de sfeer, terwijl de donkere kleuren karakter en elegantie uitstralen

Kleuren en afmetingen

De Urban Style is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Urban Style Light
  • Urban Style Plomb
  • Urban Style Charbon
  • Urban Style Russet

Afmetingen:
20×20 cm, 20×30 cm, 40×80 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 240×240 cm.

De Urban Style heeft ook enkele decoratieve afwerkingen. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden contact met ons op.

Een scherpe prijs voor de Casa Dolce Casa Urban Style

Heeft u interesse in de Casa Dolce Casa Urban Style collectie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Een bezoek brengen aan onze showroom kan uiteraard ook. Hier staan de verkoopmedewerkers graag voor u klaar met meer informatie en advies. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de Urban Style collectie: