Refin Gaja

De Refin Gaja is een keramische natuursteenlook tegel. Binnen deze tegelcollectie worden energie en uitstralingen afkomstig uit natuurlijke omgevingen gecombineerd en samengevoegd binnen een collectie. De naam van deze collectie is afkomstig van de Grieke godin Gaja, die de aarde belichaamt en stammoeder van de hemel, de bergen de zee en de tijd is.

Regge Tegels & Vloeren kan de Gaja tegels aanbieden tegen een zeer scherpe prijs door directe contacten met de fabriek van Refin. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. Vragen over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Afbeeldingen van de Gaja collectie

Refin Gaja collectie

De natuursteenlook van de Refin Gaja collectie is geïnspireerd op de kracht en verfijning van kwartietsteen uit het Oosten. De pure en essentiële textuur van de Gaja collectie is verkrijgbaar in vele verschillende formaten. Deze formaten en texturen worden verfijnd met 4 kleurnuances, waarmee deze collectie ook nog eens kan worden aangepast naar wens. De collectie wordt compleet gemaakt door de 3D tegels die ook verkrijgbaar zijn.

Gaja toepassing

De rustieke uitstraling van natuursteen kan worden gebruikt in vele omgevingen. Denk hierbij eens aan ruimtes waar echt tot rust kan worden gekomen, zoals de slaapkamer of woonkamer. Maar ook in grotere ruimtes komt deze tegel zeker tot zijn recht.

Refin Gaja kleuren en afmetingen

De Gaja is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Gaja Ivory
– Gaja Grey
– Gaja Sand
– Gaja Smoke

Afmetingen:

30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 45×45 cm, 45×90 cm

Refin Gaja kopen?

Op zoek naar deze fraaie natuursteenlook tegel samen met de beste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen