Refin Giant

De Refin Giant is een keramisch parket met een natuurlijk ogende Kastanje houtlook uitstraling. Giant, de naam van deze collectie, is afkomstig van het grote en unieke formaat voor keramisch parket, de 30×240 cm. Met dit bijzondere formaat kan een unieke look worden gecreëerd met de uitstraling van grote, houten platen zonder veel voeg!

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Refin tegels waardoor wij ook de Giant collectie aan kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met advies op maat. Vraag voor deze scherpe prijs direct online een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van deze collectie houtlook tegels

Refin Giant collectie

De Refin Giant brengt de grootsheid van de natuur tot uitdrukking met de robuuste uitstraling van majestueuze, eeuwenoude kastanjebossen, met hun kolossale bomen die tot in de hemel reiken. De grootsheid van deze bomen en natuurelementen worden weerspiegelt in het grote formaat 30×240 cm, naast de andere formaten 25×150 cm en 15×90 cm. Het oppervlak van deze tegels wordt gekenmerkt door vloeiende en lange strepen. Het formaat 25×150 cm is ook nog eens leverbaar met een glanzende afwerking, wat ruimten een elegant en prestigieus uiterlijk kan geven.

Giant toepassing

Keramisch parket kan in meerdere ruimtes gebruikt worden. Met dit keramisch parket kan iedere ruimte een klassiek en landelijke uitstraling krijgen en geeft het keramisch parket elke ruimte een warme look. Denk eens aan keramisch parket in de woonkamer, keuken of badkamer!

Giant kleuren en afmetingen

De Giant is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Giant Bark
– Giant Dew
– Giant Heart
– Giant Pith
– Giant Moss
– Giant Sap

Afmetingen:
15×90 cm, 25×150 cm, 30×240 cm

Refin Giant kopen

Regge Tegels & Vloeren kan door de directe contacten met de Refin fabriek deze collectie keramische houtlook tegels aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met goed advies op maat. Vraag direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan eens contact met een accountmanager op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Refin buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen