Natuursteenlook Tegels

Natuursteenlook tegels zijn prachtige tegels met fraaie en unieke texturen aan het oppervlak in combinatie met de meest gevarieerde en uiteenlopende kleuren. Helaas zijn tegels van natuursteen vaak niet van een hoge kwaliteit, hebben de tegels veel onderhoud nodig en gaan ze niet al te lang mee. Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan natuursteenlook tegels in de vorm van keramiek aan. Hierdoor geven de tegels uit ons assortiment de ideale combinatie tussen een fraaie natuurstenen uitstraling en het gemak van hoogwaardig keramiek.

Op zoek naar de scherpste prijs samen met een goed en bijpassend advies? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De kenmerken van natuursteenlook tegels

Natuursteen is een materiaal voor vloeren en wanden dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Dit materiaal wordt over de hele wereld gewonnen en is daarom verkrijgbaar in enorm veel variaties. De patronen en structuren samen met kleurvariaties van natuursteen maakt dit materiaal zo populair. Helaas heeft natuursteen als materiaal ook veel nadelen, zoals de broosheid, krasgevoeligheid en het vele onderhoud. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een assortiment van keramische natuursteen look tegels. Deze tegels hebben alle kenmerken van echt natuursteen, maar dan zonder de kwalitatieve nadelen. Lees hier onder meer over de voordelen van keramische tegels.

Kies voor de voordelen van keramische natuursteenlook tegels

Keramische natuursteenlook tegels zijn het beste alternatief voor echt natuursteen tegels. Alle natuurstenen zijn vrijwel verkrijgbaar in een keramische variatie. Deze keramische tegels zijn kleur, kras, slijtvast, onderhoudsarm en vochtbestendig. Met deze eigenschappen gaan de natuursteen look keramische tegels extra lang mee en heeft u er weinig omkijken naar. Door de moderne technologie van tegenwoordig worden alle kenmerken van het natuursteen tot in klein detail omgezet in de keramische natuursteenlook tegels waardoor de vloer- en wandtegels vrijwel niet meer van de echte natuurstenen zijn te onderscheiden.

Als vloer- en wandtegels te gebruiken

De meeste natuursteenlook tegels uit ons assortiment zijn te gebruiken als zowel vloer- als wandtegel. Natuursteenlook vloertegels worden vaak gekozen in het formaat van 60x60 cm of 80x80 cm, maar ook formaten van 100x100 en 120x120 cm worden steeds populairder. Wandtegels met natuursteenlook zijn vaak te zien in het formaat van 30x60 cm of 45x45 cm maar ook XL-formaten worden steeds populair, bijvoorbeeld tegels van 160x320 cm. Deze XL-Formaten hebben vaak een dikte van 6 of 9 mm voor een gemakkelijke verwerking. Combineer uw natuursteenlook vloertegels en wandtegels in dezelfde stijl, of kies voor een combinatie met bijvoorbeeld betonlook tegels of houtlook tegels.

Verwerking in iedere ruimte mogelijk

Keramiek heeft als voordeel dat het tegen allerlei omstandigheden bestand is. Daarom kan een keramische natuursteenlook tegels in iedere ruimte worden verwerkt. In uw huis kunt u kiezen voor keramische natuursteenlook badkamer of keukentegels. Maar ook commerciele projecten zoals hotels, restaurants en openbare ruimtes zijn te verfraaien met natuursteenlook tegels.

Natuursteenlook tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt vrijwel iedere natuursteen aan in de vorm van keramiek. Natuursteenlook kan in vele ruimtes zorgen voor een rustieke atmosfeer die toch ook een stoer karakter kan hebben. Door de vele soorten tegels kan de tegel die u zoekt bijna altijd worden gevonden! Wij bieden u een ruim assortiment aan natuursteenlook tegels in alle soorten, kleuren en maten. Door onze directe contacten met verscheidene fabrieken kunnen wij de tegels leveren tegen de scherpste prijs. Een deel van het assortiment ligt bij ons in de showroom. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen. Regge Tegels & Vloeren denkt graag met u mee! Enkele populaire natuursteenlook series uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Atlas Concorde Brave, Flaviker Blue Savoy en de Marazzi Mystone.

Direct een scherpe prijs weten voor natuursteenlook tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan denkt Regge Tegels & Vloeren ook graag met u mee in het totaalplaatje. Neem contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment: