Cotto d’Este Tegels

Cotto d’Este tegels is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de nieuwste designs. Deze kwaliteitstegels vormen de top van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este tegels combineert tijdloze uitvoeringen samen met de modernste ideeën. Cotto d’Este biedt een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels. Klik hier om meer te lezen.

Regge Tegels & Vloeren kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Cotto d’Este series:

Cotto d’Este tegels

Cotto d’Este tegels, opgericht in 1993, Sassuolo. Opgericht met het oog op het ontwikkelen en creëren van een uniek aanbod keramiek. Een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de modernste designs. Door aandacht te besteden aan de kleinste details en een proces waarbij innovatie voorop staat, kan Cotto d’Este kwaliteit tegels leveren die de top vormen van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este tegels richt zich op het hogere segment binnen de markt. Hoogwaardig keramiek, waarbij het design gericht is op een luxe stijl. Natuurgetrouwe, stijlvolle tegels, maar met het gemak en de betrouwbaarheid van keramische tegels.

Cotto d’Este tegels kopen?

Zoekt u meer informatie over Cotto d’Este tegels of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte Cotto d’Este serie hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar Cotto d’Este buitentegels? Klik dan hier!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!