Cotto d'Este Tegels

Cotto d’Este tegels is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de nieuwste designs. Deze kwaliteitstegels vormen de top van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este tegels combineert tijdloze uitvoeringen samen met de modernste ideeën. Cotto d’Este biedt een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels.

Regge Tegels & Vloeren kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Enkele series uit het assortiment van Cotto d'Este Tegels:

Cotto d’Este Tegels

Cotto d’Este tegels, opgericht in 1993, Sassuolo. Opgericht met het oog op het ontwikkelen en creëren van een uniek aanbod keramiek. Een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de modernste designs. Door aandacht te besteden aan de kleinste details en een proces waarbij innovatie voorop staat, kan Cotto d’Este kwaliteit tegels leveren die de top vormen van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten.

Het assortiment

Cotto d’Este tegels richt zich op het hogere segment binnen de markt. Hoogwaardig keramiek, waarbij het design gericht is op een luxe stijl. Dit heeft zich geuit in een assortiment dat natuurgetrouwe, stijlvolle tegels bevat maar met het gemak en de betrouwbaarheid van keramische tegels van hoge kwaliteit. Het assortiment van Cotto d'Este Tegels kan worden gebruikt voor zowel zakelijke als particuliere projecten.

Cotto d’Este tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een importeur van Cotto d'Este Tegels die wij tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden. Ook kunnen wij u hierdoor goed ondersteunen met advies en inspiratie. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen