Keramische Vloertegels

Keramische vloertegels zijn vloeren van keramische tegels. Keramische vloertegels zijn er in allerlei afmetingen, uitstralingen en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld houtlook, beton- en cementlook of natuursteenlook. Het voordeel van keramische vloeren is het keramische materiaal. Hierdoor zijn de vloeren kras, kleur en slijtvast en behoeven de vloeren weinig onderhoud.

Wilt u meer informatie over keramische vloertegels? Kom dan eens inspiratie en advies op doen bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Voor een scherpe prijs voor een keramische vloer kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Enkele afbeeldingen van het assortiment

Keramische vloertegels bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels. Door de innovatie op het gebied van ontwerp en productie door de tegelproducten, zijn keramische vloeren er in allerlei afwerkingen, afmetingen en uitstralingen. Hierdoor is vrijwel iedere uitstraling in de vorm van keramiek te verkrijgen. Wij adviseren u graag op het gebied van tegels voor zowel vloer- als wand. Kom eens langs bij ons in de showroom, om advies te krijgen van onze verkopers.

Toepassing van keramische vloertegels

Door het keramische materiaal zijn keramische vloeren vrijwel overal toe te passen, zowel binnen als buiten. Daarom zijn deze vloeren ook veel gekozen mogelijkheden in zowel particuliere als commerciële projecten. Het bijkomende voordeel van keramiek is dat het waterbestendig is, waardoor ook badkamers en keukens kunnen worden voorzien van een keramische vloer.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom. Om een scherpe totaalprijs van ons te ontvangen, kunt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen