Keramische Vloertegels

Keramische vloertegels zijn vloeren van keramische tegels. Keramische vloertegels zijn er in allerlei afmetingen, uitstralingen en afwerkingen, zoals bijvoorbeeld houtlook, beton- en cementlook of natuursteenlook. Het voordeel van keramische vloeren is het keramische materiaal. Hierdoor zijn de vloeren kras, kleur en slijtvast en behoeven de vloeren weinig onderhoud.

Wilt u meer informatie over keramische vloertegels? Kom dan eens inspiratie en advies op doen bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Voor een scherpe prijs voor een keramische vloer kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het gemak van een keramische vloertegels

Zoals gezegd zijn keramische vloertegels, tegels gemaakt van keramiek. Keramiek is een gebakken product en hierdoor kleur, kras en slijtvast en onderhoudsarm. Dit zijn ideale eigenschappen voor een vloertegel. Op de vloer kan natuurlijk altijd iets vallen, of wordt veel over heen gelopen. Door de eigenschappen van keramische tegels zal de vloer niet krassen wanneer u iets laat vallen, zijn de tegels makkelijk schoon te maken en kunnen de tegels ook gelegd worden in ruimtes waar veel gelopen wordt zonder dat dit te zien is op de vloer. Keramische vloertegels zijn dus ideaal voor iedere ruimte, zowel bij u thuis als in een commercieel of zakelijk project.

Keramische vloertegels bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels. Door de innovatie op het gebied van ontwerp en productie door de tegelproducten, zijn keramische vloeren er in allerlei afwerkingen, afmetingen en uitstralingen. Hierdoor is vrijwel iedere uitstraling in de vorm van keramiek te verkrijgen. Wij adviseren u graag op het gebied van tegels voor zowel vloer- als wand. Kom eens langs bij ons in de showroom, om advies te krijgen van onze verkopers. De vloertegels uit ons assortiment zijn enkel van A-kwaliteit merken die wij door directe import tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Gebruik deze tegels overal

Door het keramische materiaal zijn keramische vloeren vrijwel overal toe te passen, zowel binnen als buiten. Daarom zijn deze vloeren ook veel gekozen mogelijkheden in zowel particuliere als commerciële projecten. Het bijkomende voordeel van keramiek is dat het waterbestendig is, waardoor ook badkamers en keukens kunnen worden voorzien van een keramische vloer.

Houtlook Vloertegels

De trend op het gebied van vloertegels op dit moment zijn keramische houtlook vloertegels. Houtlook vloertegels van keramiek hebben alle natuurlijke kenmerken van echt hout, maar met het gemak van keramiek. Hierdoor zijn keramische houtlook vloertegels de beste optie voor degene wie een rustieke en levensechte houtlook vloer wil zonder het ongemak van echt hout. Keramische houtlook vloertegels staan ook wel bekend als keramisch parket.

Het onderhoud van een keramische vloer

Een van de grootste voordelen van een keramische vloer is het gemak qua onderhoud. Door het gebakken materiaal zijn de porien van keramische tegels dicht en zal er niks in de tegels kunnen trekken. Vuil zal dan ook nooit hechten aan een keramische tegel. In principe zijn keramische tegels dan ook onderhoudsvrij, enkel een keertje dweilen om de vloer schoon te houden is al genoeg! Soms kan het wel voorkomen dat er lijmresten of cementsluiers na het leggen van keramische vloertegels achter blijven, maar met speciale producten zijn deze resten gemakkelijk te verwijderen.

Vind uw keramische vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert en inspireert u graag bij het maken van de keuze van uw keramische vloer. Kom eens kijken naar keramische vloertegels in onze showroom en krijg direct een goed advies van onze verkopers. Heeft u direct al een vraag of wilt u meer informatie? Mail of bel ons dan gerust!

Bent u interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele vloeren uit ons assortiment