Flaviker Forward

De Flaviker Forward is een collectie natuursteenlook buitentegels met een dikte van 20 mm. De Forward collectie is geinspireerd op verschillende soorten natuursteen, zoals kwartsiet en leisteen. Het resultaat hiervan is een collectie met fraaie texturen en prachtige kleurcombinaties. Ideaal om een natuursteenlook buitenvloer te creeeren met het gemak van keramiek.

Meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom. Om direct een scherpe prijs te krijgen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Forward afbeeldingen:

Flaviker Forward collectie

De collectie van de Flaviker Forward bestaat uit oneindig vele texturen die gecombineerd worden in het oppervlak van de tegels. Hierdoor zijn kenmerken van natuursteen tot in klein aspect overgenomen in de Flaviker Forward tegels. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 tinten en in 5 formaten. De dikte van deze buitentegels is 20 mm.

Toepassing

Wilt u uw buitenruimte verfraaien met een prachtige natuursteenlook, maar niet de nadelen van echt natuursteen? Dan is de Flaviker Forward perfect toe te passen vanwege de 20 mm dikte van deze keramische tegels.

Kleuren en afmetingen

Forward collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Forward Earth
  • Forward Grey
  • Forward Sand

Afmetingen

20x20 cm, 20x40 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 40x80 cm.

Meer informatie over de Forward collectie?

Wilt u meer informatie over de Forward collectie van Flaviker tegels? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen