Flaviker Hangar

De Flaviker Hangar is een keramische tegel met de uitstraling van cement, een look die tegenwoordig zeer populair is. De Hangar verkent de wereld van industriële materialen en laat zich inspireren door de betonnen panelen die gebruikt worden voor de isolatie en constructie van scheidingswanden. En bovendien ook nog eens in de voordelen van praktisch keramiek.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u in de scherpste prijs voor de Hanger voorzien. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen over de Hangar. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in de showroom.

Afbeeldingen van de Hangar collectie:

Flaviker Hangar collectie

Geïnspireerd door vezelcement wanden met een sterk gerichte textuur, is de Hangar een keramische vloer met een sterk gerichte structuur. Het oppervlak van deze tegel is beschikbaar in een keuze uit 4 kleuren en een nieuwe post-industriële esthetische esthetiek die perfect aansluit bij de andere Flaviker-materialen collecties. De Hangar collectie is een perfecte immitatie van cement, maar in de praktische voordelen van keramiek.

Hangar toepassing

De oorspronkelijke structuur, gebaseerd op een combinatie van cement-, glasvezel- en polystyreen materialen, maakt deze keramische tegels ideaal voor gebruik in de detailhandel, de horeca en de residentiële sector. Hangar is ook verkrijgbaar met een gripvlak, ideaal voor buitenvloeren, die kunnen worden geïnstalleerd op een cementdekvloer, een droog bed van grind, gras of zand, of verhoogde vloeren.

Wilt u deze moderne tegel voor een buitenruimte? Dat kan! Klik hier voor meer informatie over de Hangar buitentegels.

Hangar kleuren en afmetingen

De Hangar is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Hangar Ash
– Hangar Coal
– Hangar Smoke
– Hangar Sand

Afmetingen:
120×240 cm, 80×160 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 80×80 cm, 30×60 cm.

Flaviker Hangar kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de Hangar in de scherpste prijs voorzien.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Nordic Stone of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen