Flaviker NO_W

De Flaviker NO_W serie is een serie keramische tegel van Flaviker tegels, gebaseerd op Scandinavisch natuursteen, in combinatie met een zeer gevarieerd kleurenpallet. De natuursteenlook is zeer goed overgenomen, bijna niet van echt te onderscheiden. Met de natuursteenlook wordt een uitstraling gecreëerd die uniek en eigentijds is, maar ook elke uitstraling een rustieke uitstraling kan geven. Bekijk direct de afbeeldingen.

Deze rustige, natuurlijke tegel samen met de scherpste prijs? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Flaviker NO_W

Enkele afbeeldingen van de NO_W collectie:


Flaviker NOW Coal


Flaviker NOW Earth


Flaviker NOW Grey


Flaviker NOW kleuren

Lees meer over Flaviker NO_W

Flaviker NOW collectie

De natuursteenlook van de Flaviker NOW geeft uw ruimte een stoere en industriële sfeer. De uitkomst: Een stoere, originele tegel die binnen de serie zelf, en ook met andere series van Flaviker, zeer goed te combineren valt,waardoor er een prachtig contrast wordt creëert. Door deze combinatie mogelijkheid, krijgt u een uit het oog springende vloer, die zeker niet saai zal zijn.De tintmogelijkheden lopen zeer uiteen, van donker tot licht. Hierdoor zal de vloer of wandnaar uw wens gemaakt kunnen worden.

Flaviker NOW toepassing

Met de Flaviker NOW collectie kan de stoere uitstraling van natuursteen in elke ruimte worden benut. Met de NOW wordt een extra mogelijkheid gegeven aan interieurontwerpen op een originele en unieke manier. Ook is de NOW collectie goed te combineren me t andere series van Flaivker, bijvoorbeeld met een marmerlook of houtlook.

Flaviker NOW buitentegel

De Flaviker NOW is ook verkrijgbaar voor buitenruimtes. Klik voor meer informatie over de Flaviker NO_W buitentegel hier.

De Flaviker NO_W is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

NO_W is te verkrijgen in de kleuren:
– NO_W Gray
– NO_W Coal
– NO_W Earth
– NO_W Sand

NO_W is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 40×80 cm, 60×120 cm

Flaviker NO_W kopen?

Deze natuursteenlook keramische tegel tegen de scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker NO_W of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!