Flaviker Urban Concrete

De Flaviker Urban Concrete is een keramische tegel, die de uitstraling heeft van, zoals de naam al zegt, stedelijke, betonnen oppervlakken. De Urban Concrete van Flaviker Tegels is een collectie keramische tegels die beton reproduceert met een hoge mate van creativiteit, een product dat een architectonische visie koppelt aan een krachtige visuele aantrekkingskracht.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij ook de Urban Concrete aanbieden tegen een scherpe prijs, samen met advies op maat Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan , of kom langs in onze showroom. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van de Urban Concrete collectie:

Flaviker Urban Concrete collectie

De Flaviker Urban Concrete is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en 6 kleuren voor verschillende interpretaties van hedendaagse stedelijke leefruimtes en is ideaal voor zowel vloeren als wanden. Elke kleurvariatie en afmeting geeft een net iets ander effect aan de tegel, waardoor elke variatie een eigen unieke stijl creëert.

Urban Concrete toepassing

De stoere en neutrale uitstraling van de Urban Concrete kan in vele ruimtes toegepast worden. Denk hierbij bijvoorbeeld in residentiële of openbare ruimtes, maar ook bij u in huis komt deze tegel goed tot zijn recht!

Urban Concrete kleuren en afmetingen

De Urban Concrete is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Urban Concrete Fog
– Urban Concrete Greige
– Urban Concrete Night
– Urban Concrete Nut
– Urban Concrete Smoke
– Urban Concrete White

Afmetingen:
80×80 cm,40×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.

Flaviker Urban Concrete kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs samen met bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Urban Concrete of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen