Flaviker Urban Concrete

De Flaviker Urban Concrete is een keramische tegel, die de uitstraling heeft van, zoals de naam al zegt, stedelijke, betonnen oppervlakken. De Urban Concrete van Flaviker is een collectie keramische tegels die beton reproduceert met een hoge mate van creativiteit, een product dat een architectonische visie koppelt aan een krachtige visuele aantrekkingskracht.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij ook de Urban Concrete tegen de scherpste prijs aanbieden. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor de scherpste prijs, of kom langs in onze showroom.

Meer informatie? Klik dan hier om meer te lezen over de Urban Concrete of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Flaviker Urban Concrete:


Urban Concrete Nut


Urban Concrete Fog


Urban Concrete Night


Urban Concrete Greige


Urban Concrete White


Urban Concrete Smoke

Lees meer over Flaviker Urban Concrete

Flaviker Urban Concrete collectie

De Flaviker Urban Concrete is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en 6 kleuren voor verschillende interpretaties van hedendaagse stedelijke leefruimtes en is ideaal voor zowel vloeren als wanden. Elke kleurvariatie en afmeting geeft een net iets ander effect aan de tegel, waardoor elke variatie een eigen unieke stijl creëert.

Flaviker Urban Concrete toepassing

De stoere en neutrale uitstraling van de Urban Concrete kan in vele ruimtes toegepast worden. Denk hierbij bijvoorbeeld in residentiële of openbare ruimtes, maar ook bij u in huis komt deze tegel goed tot zijn recht!

Flaviker Urban Concrete kleuren en afmetingen

De Flaviker Urban Concrete is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Urban Concrete Fog
– Urban Concrete Greige
– Urban Concrete Night
– Urban Concrete Nut
– Urban Concrete Smoke
– Urban Concrete White

Afmetingen:
80×80 cm,40×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.

Flaviker Urban Concrete kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs samen met bijpassend advies.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Nordic Wood of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Neem ook eens een kijkje in ons Flaviker buitentegels assortiment?

Bekijk hier  ons volledige assortiment aan Flaviker tegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!