Fondovalle Chalet

De Fondovalle Chalet is een op hout gebaseerde keramische (buiten) tegel. De inspiratie voor deze tegel is gehaald uit planken van de Chalets in de Italiaanse Dolomieten. Door verloop van tijd zijn deze planken door licht en water verweerd wat het oppervlak de kenmerkende uitstraling geeft. De Chalet staat voor een niet te onderscheiden houtlook, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Klik hier om direct enkele afbeeldingen van de Chalet te bekijken.

Regge Tegels & Vloeren kan de Chalet tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over de Chalet? Klik dan hier en lees meer, of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Fondovalle Chalet:


Chalet Walnut


Chalet Maple


Chalet Walnut

Lees meer over Fondovalle Chalet

Fondovalle Chalet collectie

De lichte reliëfafwerking van de Chalet collectie maakt het natuurlijke gevoel van deze tegels helemaal af. Een mix van tinten en kleuren brengt het beste van de Chalet planken naar voren. Innovatieve technologie bootst de natuurgetrouwe knoesten en nerven door een 3D-effect bijna niet van echt te onderscheiden na. Hierdoor wordt een keramisch parket gecreëerd, dat haast niet van een echte houtlook is te onderscheiden. Maar wel in de voordelen van praktisch keramiek!

Fondovalle Chalet toepassing

Een rustige en natuurlijke houtlook kan in vele ruimtes tot zijn recht komen, bijvoorbeeld in een woonkamer of badkamer, ruimtes waar je echt tot rust wilt komen! Maar ook in een Welness Center of een ontvangsthal kan deze natuurlijke goed gebruiken. Maar ook in vele andere ruimtes en vertrekken kan de Chalet zorgen voor een heerlijke en rustige uitstraling.

Fondovalle Chalet kleuren en afmetingen

De Fondovalle Chalet is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Chalet Maple
– Chalet Walnut

Afmetingen:

20×120 cm, 20×180 cm

Fondovalle Chalet kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor kunnen wij de Chalet tegen de scherpste prijs aanbieden, samen met advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Chalet of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Op zoek naar Fondovalle buitentegels? Bekijk het assortiment

Benieuwd naar ons gehele Fondovalle assortiment?

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!