Fondovalle Upper

De Fondovalle Upper-collectie haalt haar inspiratie uit de landschappen van Lanzarote. Het meest noordelijke eiland van de Canarische eilanden, waar de natuurlijke materialen van onze planeet aan het oppervlak verschijnen en unieke rotsformaties creëren wanneer het magma van de vulkanen in aanraking komt met het koude water van de Atlantische Oceaan. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de Fondovalle Upper tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of kom eens langs bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Fondovalle Upper collectie keramische tegels

Met een krachtige, moderne, aantrekkelijke esthetiek van complexe, authentieke texturen combineert de collectie Fondovalle Upper op een vakkundige manier aders, contrasten en diepte voor een innovatieve tactiele aantrekkingskracht. Fondovalle Tegels biedt opnieuw vloer- en wandbekleding met de onvoorspelbaarheid die inherent is aan al haar oppervlakken, om unieke interieurs met een uiterst natuurlijke sfeer te helpen realiseren. Of u nu op zoek bent naar een vleugje tijdloze elegantie in uw woonruimte of de perfecte tegeloplossing voor een commercieel project, Fondovalle Upper biedt een verfijnde en veelzijdige optie. Het is een bewijs van de voortdurende innovatie in de wereld van keramische tegels en de toewijding van Fondovalle aan het leveren van uitmuntende producten.

Kleuren en afmetingen

De Fondovalle Upper is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Upper Butter
  • Upper Fog
  • Upper Dove Grey
  • Upper Elephant Grey

Afmetingen:

60x120 cm, 100x100 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

De Fondovalle Upper tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De collectie Fondovalle Upper vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs door onze directe contacten met de Fondovalle fabriek. Ook bent u van harte welkom om langs te komen bij ons in de showroom. Hier geven onze verkoopmedewerkers u graag advies over de mogelijkheden van de Fondovalle Upper tegels. Wanneer u direct een vraag heeft kunt u ook contact met ons opnemen. Voor een zakelijk project op zoek naar deze keramische tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie