Fondovalle Woodblock

De collectie Fondovalle Woodblock belichaamt de tijdloze elegantie van hout in de vorm van verfijnde keramische tegels. Deze collectie is het resultaat van zorgvuldig onderzoek en toewijding om de natuurlijke pracht van hout op een meesterlijke wijze te reproduceren. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder 40x240 cm, 24x240 cm, 24x120 cm planken, en grote afmetingen van 120x278 cm, met een slanke dikte van slechts 6,5 mm. Benieuwd naar een prijsopgave voor de Fondovalle Woodblock? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Fondovalle Woodblock houtlook tegels

Een van de meest indrukwekkende aspecten van Fondovalle Woodblock is de nauwgezette reproductie van de complexiteit en de warme uitstraling van hout. Dankzij exclusieve technologieën biedt deze collectie van Fondovalle drie verschillende oppervlakafwerkingen die een eigentijdse en uiterst natuurlijke interpretatie van hout mogelijk maken. Hierdoor kunt u de charme en het karakter van hout in uw ruimtes brengen zonder de zorgen over onderhoud en duurzaamheid die vaak gepaard gaan met natuurlijk hout. Wat de Fondovalle Woodblock ook opmerkelijk maakt, is de combinatie van hardheid, sterkte en flexibiliteit die kenmerkend is voor keramisch. Dit maakt deze houtlook tegels veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Of het nu gaat om wand- of vloertoepassingen of om het creëren van op maat gemaakte interieuraccessoires, Fondovalle Woodblock biedt een unieke combinatie van esthetiek en praktisch gebruik.

Kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Woodblock Scratch Oak
  • Woodblock Brave Oak
  • Woodblock Balance Oak

Afmetingen:

24x240 cm

Houtlook tegels voor alle ruimtes

Of u nu een knusse sfeer in uw huis wilt creëren of een vleugje verfijning aan een commerciële ruimte wilt toevoegen, met Fondovalle Woodblock keramische keramisch parket kunt u moeiteloos de tijdloze warmte en schoonheid van hout in uw interieurontwerp integreren. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid en esthetiek, zonder compromissen.

Fondovalle Woodblock tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Stap eens binnen bij ons in de showroom en ontdek hoe u de warmte en natuurlijke uitstraling van hout in uw ruimtes kunt brengen met deze opmerkelijke keramische tegels. In de showroom adviseren onze verkoopmedewerkers u graag over de mogelijkheden van de Fondovalle Woodblock collectie. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar de collectie Fondovalle Woodblock? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie