Mirage Stones 2.0

De Mirage Stones 2.0 tegelserie wordt gekenmerkt door de solide en sterke uitstraling van natuursteen. De tegels maken gebruik van subtiele kleurnuances, schaduwen en reflecties om een levendige tegel te creëren. Hiermee wordt het gevoel van natuursteen fraai nagebootst in kwalitatief keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mirage Tegels aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Stones 2.0

Mirage Stones 2.0 collectie

Mirage heeft met de Stones 2.0 het doel om de uitstraling van natuursteen om te zetten in fraai keramiek. De kleurcombinaties binnen Mirage Stones 2.0 vormen samen met hoogwaardige kwaliteit een perfecte combinatie tussen functionaliteit en uitstraling. De Stones 2.0 serie heeft 3 kleurnuances, die van licht tot donker lopen. Hiermee kan deze keramische tegel worden aangepast naar wens, ruimte en functie!

Stones 2.0 toepassing

Natuursteen brengt rustiek en ontspannenheid samen met een fraaie uitstraling, in iedere ruimte. Door het gebruik van keramiek kan dit ook letterlijk in iedere ruimte worden toegepast.

Mirage Stones 2.0 kopen?

Door directe contacten kan Regge Tegels & Vloeren de Stones 2.0 collectie aanbieden tegen de scherpste prijs, met natuurlijk een advies op maat erbij.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mirage of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk hier naar de Mirage buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen