Castelvetro Vogue

De Castelvetro Vogue, een rustige keramische houtlook tegel, in verschillende tinten, met een niet van nep te onderscheiden houtlook. Verder heeft deze tegel de voordelen van een keramische tegel: Gemakkelijk te onderhouden en een lange levensduur. Een moderne tegel, die te plaatsen is in allerlei ruimtes, van woonkamer tot badkamer, van keuken tot toilet. Door de verscheidene kleurtinten kan deze Castelvetro tegel perfect met uw smaak gaan matchen.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Vogue collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor meer advies en inspiratie. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Afbeeldingen van deze collectie:

Castelvetro Vogue collectie

Het gevoel van het natuurlijke materiaal hout is tot in het kleinste detail verwerkt binnen de Vogue collectie. Dit natuurlijke gevoel wordt versterkt door de kleuren binnen de Vogue collectie. Deze kleuren stemmen fraai overeen met de natuurlijke kleuren van hout. Samen met de details van hout die tot in het diepste gevoel van dit keramisch parket zijn verwerkt, verwekt de Vogue in elke ruimte het gevoel van puur natuur, maar dan wel in de voordelen van keramiek.

Vogue toepassing

Met de Castelvetro Vogue wordt de warme uitstraling van hout in elke ruimte van het huis binnengehaald, met de praktische voordelen van keramiek. Hierdoor zorgt de Vogue niet alleen voor een natuurlijke uitstraling in een woonkamer of keuken, maar ook in bijvoorbeeld de badkamer. Voorheen kon deze natuurlijke look van hout nooit gecombineerd worden met natte ruimtes. Maar door de hoge kwaliteit van keramiek is dit wel mogelijk!

Vogue kleuren en afmetingen

De Castelvetro Vogue is te vekrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Vogue Bianco
– Vogue Beige
– Vogue Tabacco
– Vogue Grigio
– Vogue Tortora
– Vogue Antracite

Vogue serie is verkrijgbaar in de afmetingen:

30×120 cm, 20×120 cm, 20×80 cm

Daarnaast zijn er prachtige kleine tegelstroken voor op de wand in het formaat 30×30 cm in dezelfde kleuren als de vloertegels.
Bovendien zijn er diverse speciale onderdelen van de Castelvetro Vogue verkrijgbaar, bijvoorbeeld plinten of onderdelen voor op de trap.

Castelvetro Vogue kopen?

Bent u geïntresseerd in de Castelvetro Vogue of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk voor buitentegels eens op de pagina Castelvetro buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen