Ragno Feel

De Ragno Feel combineert een verbazingwekkende visuele impact met de voordelen van hoogwaardig keramiek, wat leidt tot een levendig en golvend patroon speciaal geproduceerd voor wandafwerkingen. Het golvende patroon wordt weergegeven in koude en warme tinten met de kleuren van land en zee.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden van de Feel collectie, samen met een bijpassende scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Feel collectie

De Ragno Feel collectie geeft een driedimensionaal, golvend patroon en structuur waar een exclusief tintje aan wordt toegevoegd door neutrale en uniforme kleurvariaties. Deze wandtegels zijn verkrijgbaar in het klein formaat 25×38 cm en in 6 kleurvariaties.

Feel toepassing

Het golvende patroon zorgt voor een unieke afwerking, die in opkomst is qua populariteit onder architecten en designers. Bijvoorbeeld in wellness- en horecagelegenheden wordt de Ragno Feel collectie al veel gebruikt, om ruimtes als het ware tot leven te brengen.

Kleuren en afmetingen

De Feel collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Feel Bianco
– Feel Blu
– Feel Cenere
– Feel Corallo
– Feel Grigio
– Feel Tortora

Afmetingen:
25×38 cm

Ook heeft de Feel collectie enkele mogelijkheden tot speciale afwerkingen, neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u een architect of (interieur)designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Feel collectie