Ragno Patina

Ragno Patina serie, een serie met eigentijdse kleurverschillen, die een combinatie bevat van neutrale en sprekende tinten. De basis van deze serie ligt bij beton, waarbij de kleuren variëren van donker tot licht. Ragno Patina is zowel toe te passen als vloer- en wandtegel. Bekijk gelijk afbeeldingen van de Patina collectie.

Inspiratie op doen? Kom dan langs bij ons in de showroom om ook nog eens een bijpassend advies te krijgen van onze verkopers. Meteen de scherpste prijs weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Lees meer over Patina

Enkele afbeeldingen van de Ragno Patina:


Patina Asfalto


Patina Asfalto


Patina Cognac


Patina Crema


Patina Marsala


Patina Petrolio

Lees meer over Ragno Patina

Ragno Patina tegel collectie

Door de veelzijdigheid in kleuren en afmetingen van de Ragno Patina, is er een ruime variatie aan geschikte woon-, openbare- en werkruimtes waarin deze tegel tot zijn recht zal komen. Of deze tegel nou aan grote muren, of kleine wanden wordt gehangen, door zijn veelzijdigheid komt de Ragno Patina bijna overal tot zijn recht. Doordat de Patina keramisch is, zal deze tegel ook nog eens weinig onderhoud nodig hebben en een lange duurzaamheid garanderen!

Ragno Patina buitentegel

De veelzijdige Patina collectie kan uiteraard ook voor buitengebruik worden gelegd. Voor informatie hierover, kijk dan op de Patina buitentegel pagina.

Ragno Patina kleuren en afmetingen

De Patina collectie kan worden verkregen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Patina is te verkrijgen in de kleuren:
– Patina Asfalto
– Patina Cera
– Patina Cognac
– Patina Crema
– Patina Marsala
– Patina Petrolio

De Patina serie is te verkrijgen in de afmetingen:
120×120 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

Ragno Patina kopen?

De Patina tegen de scherpste prijs? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in de Ragno Patina of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!