Ragno Resina

De Ragno Resina is een collectie tegels met een rustige uitstraling wat wordt gecreëerd door een glad oppervlak, wat ook wel resin-effect wordt genoemd. Met deze uitstraling kunnen Ragno Resina tegels vrijwel overal worden toegepast, voor de vloer en de wand. De subtiele kleureffecten maken de uitstraling van deze collectie helemaal af!

Meer informatie over deze collectie? Neem dan direct contact met ons op. Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Resina collectie

De Ragno Resina collectie is ontworpen om resin oppervlakken weer te geven met nieuwe kleurstellingen. De Ragno Resina heeft een kleurenpalet van 6 kleuren die niet vaak te zien zijn en daardoor ieder oppervlak uniek maken. De tegels uit deze collectie zijn speciaal voor de wand, in het formaat 40x120 cm.

Naast de standaard afwerkingen heeft de Ragno Resina ook speciale afwerkingen met 3D effect, hiermee kan een extra levendig effect worden gecreëerd op iedere muur.

Kleuren en afmetingen

De Resina tegels zijn te vekrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Resina Avorio
  • Resina Beige
  • Resina Ardesia
  • Resina Bianco
  • Resina Rosa
  • Resina Terracotta

Afmetingen:

40x120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Ragno Resina? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom, of direct contact met ons opnemen. Bent u bezig met een zakelijk project? neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie