Ragno Tactile

De Ragno Tactile is een keramische betonlook tegel met een neutrale en natuurlijke uitstraling. Deze collectie heeft een wijd scala aan kleuren, afwerkingen en afmetingen wat de Tactile een grote gebruiksmogelijkheid geeft. Een betonlook is modern en gaat helemaal mee met moderne trends. Perfect voor wie mee wil gaan met de huidige trends.

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Ragno Tegels waardoor wij ook de Tactile tegen de scherpste prijs aan kunnen bieden. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Tactile collectie

De uitstraling van de Ragno Tactile collectie is tot stand gekomen door exclusief, uitgekiend onderzoek naar texturen, afwerkingen en kleuren. Tactile is een elegante betonlook tegel met rijke neutrale en natuurlijke tinten, waarbij de identiteit van elke kleur wordt versterkt door de aanwezigheid van de andere kleuren, op een verscheidenheid aan schalen van contrasten en gradaties. Maar het is ook een verkenning van tastbare, substantiële effecten: van oppervlakken zo glad als zijde tot de ongelijke afwerkingen van de 2 driedimensionale structuren Resina en Pizzo, versterkt door het grote formaat van 40×120 cm.

Tactile toepassing

De gevarieerde collectie van de Tactile kent door de grote variatie ook een wijde mogelijkheid tot gebruik. Gebruik de betonlook in ruimtes die een rustige uitstraling willen, maar ook mee moeten kunnen met de trends op het gebied van design. Hiervoor is de Ragno Tactile de perfecte uitkomst.

Ragno Tactile kleuren en afmetingen

De Tactile is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Tactile Carbone
– Tactile Ocra
– Tactile Terra
– Tactile Titanio
– Tactile Zinco

Afmetingen:
40×120 cm

Ragno Tactile kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Ragno waardoor wij ook de Tactile aan kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Tactile collectie