Ragno TexCem

De Ragno Texcem, een keramische tegel die de uitstraling van een retro-betonlook tot in het kleinste detail representeert. Hierdoor geeft deze keramische tegelcollectie iedere ruimte de moderne uitstraling van beton, maar toch ook een kleine touch van de eigentijdse uitstraling. In vele ruimtes zal de Ragno Texcem tot zijn recht kom.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Texcem collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van deze collectie

Texcem collectie

De Ragno Texcem collectie heeft veel variatie in de collectie voor betoverende sferen. Deze keramische tegel is geïnspireerd door de nieuwste interieurtrends. Dit geeft de TexCem het concept om een nieuwe vorm retro-look van beton te mengen met fraaie kleurvariaties en speciale afwerkingen. TexCem wordt gepresenteerd in vijf nieuwe tinten en geeft elke ruimte een materiële aantrekkingskracht dankzij de fascinerende lichtspelingen op het oppervlak.

Ragno Texcem toepassing

Een retro-betonlook kent een gevarieerde mogelijkheid tot gebruik door de uiteenlopende kleurvariaties samen met enkele speciale afwerkingen. De betonlook gaat helemaal met de huidige trends, maar door te kiezen voor een retro betonlook heeft deze tegel toch een eigentijdse uitstraling.

Texcem kleuren en afmetingen

De Texcem is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Texcem Avorio
– Texcem Cotto
– Texcem Bianco
– Texcem Grigio
– Texcem Ottanio

Afmetingen:
32,5×97,7 cm

Ragno Texcem kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Ragno, daarom kunnen wij ook de Texcem aanbieden tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen