Ragno Woodcomfort

Technologie, design en innovatie worden samengevoegd in de hoogwaardige keramische tegels van Ragno Woodcomfort. Deze houtlook tegels worden geproduceerd in geglazuurd porcellanato in 4 uiteenlopende kleuren. Het formaat, 15x90cm, wordt speciaal gebruikt om de houtlook van de tegel te versterken. Met deze afmeting komt deze tegel dichter bij het gevoel van echte houten planken, maar dan wel in de vorm van hoogwaardig keramiek!

Regge Tegels & Vloeren kan dit prachtige houtlook keramisch parket aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor een bijpassend advies. Bij meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Woodcomfort tegel collectie

Ragno Woodcomfort is geschikt voor zowel vloeren als wanden in elke ruimte. Dit keramisch parket is een geweldige toevoeging voor elke woonkamer, keuken, badkamer of commerciële toepassingen zoals een restaurant of café. Haal een warme en natuurlijke sfeer in elke ruimte met de Woodcomfort!

Woodcomfort kleuren en afmetingen

De Woodcomfort collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Woodcomfort is te verkrijgen in de kleuren:
– Woodcomfort Acero
– Woodcomfort Faggio
– Woodcomfort Noce
– Woodcomfort Ulivo

De Woodcomfort is te verkrijgen in de afmetingen:

15×90 cm

Ragno Woodcomfort kopen?

Deze serie tegen de scherpste prijs? Daar kan Regge Tegels & Vloeren voor zorgen.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ragno of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Bekijk ook eens Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Woodcomfort collectie