Ragno Woodpassion

De Ragno Woodpassion is een serie keramisch parket met de natuurlijke uitstraling van houtlook. De fraaie houtlook is tot de kleinste details overgenomen om een hoogwaardig keramisch parket te kunnen creëren, zonder in te hoeven leveren op de natuurlijke uitstraling.

Regge Tegels & Vloeren kan de Woodpassion ook tegen een scherpe prijs aanbieden samen met goed en bijpassend advies. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Woodpassion collectie

De Ragno Woodpassion collectie roept de natuurlijke identiteit van hout op. De collectie bestaat uit keramische tegels in het formaat van 15×90 cm. Het licht gestructureerde, houtachtige oppervlak is verkrijgbaar in 5 kleuren (ijs, rook, Taupe, Taupe, Beige en Brown). Een goede mogelijkheid voor wie een natuurlijke houtlook in huis wil, maar ook de voordelen van hoogwaardig en praktisch keramiek.

Ragno Woodpassion toepassing

Woodpassion is zowel geschikt als woonvloerbedekking (woon-, slaap- en badkamers) als voor de vloeren van commerciële locaties met licht verkeer; winkels, bars en restaurants. Een goede mogelijkheid voor een prachtige houtlook in iedere ruimte dus.

Woodpassion kleuren en afmetingen

De Ragno Woodpassion is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Woodpassion Beige
– Woodpassion Brown
– Woodpassion Ice
– Woodpassion Smoke

Afmetingen:
15X90 cm

Ragno Woodpassion kopen?

De Woodpassion tegen de scherpste prijs kopen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij onze in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Woodpassion collectie