Atlas Concorde Evolve

De Atlas Concorde Evolve is een cement-look keramische tegel. Cement-look is de trends in de trend in hedendaagse interieurideeen. Cement is een materiaal met een krachtig karakter. Dit karakter kan in bijna elke ruimte tot zijn recht komen. De Evolve keramische tegel kan de basis vormen voor elke ruimte, of juist net de finishing-touch geven! De Evolve is bruikbaar voor zowel wand als vloertegel. De Evolve is bruikbaar voor zowel vloer als wand. Bekijk direct enkele afbeeldingen. 

Regge Tegels & Vloeren kan ook voor de Evolve de scherpste prijs geven. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Atlas Concorde Evolve

Enkele afbeeldingen van de Atlas Concorde Evolve:


Evolve Moka


Evolve Concrete


Evolve Ice Mosaico


Evolve Night


Evolve Silver en Iron


Evolve Silver


Evolve Suede


Evolve White

Lees meer over Atlas Concorde Evolve

Atlas Concorde Evolve collectie

Evolve biedt een keuze uit acht gemarkeerde kleurschakeringen, waarvan er twee metallic zijn. Elke tint is het resultaat van een gewilde en specifieke interpretatie van het oorspronkelijke materiaal waaruit het product zijn inspiratie haalt. Met deze gevarieerde kleurschakeringen kan de Evolve collectie aangepast worden naar gebruik en wens. De neutrale kleuren variëren van licht tot donker, zodat er een ruime variatie aan mogelijkheden zijn binnen deze moderne tegelcollectie.

De Evolve is gemaakt van keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde Evolve toepassingen

Concrete-look is de populaire trend van tegenwoordig. Met een concrete-look wordt een strakke uitstraling gecreëerd, die in vele ruimtes tot zijn recht zal komen. Met de Evolve collectie wordt voor architecten en interieurontwerpers een goede, extra mogelijkheid gegeven. Maar ook voor in uw eigen woonkamer of zelfs badkamer kan de Evolve zorgen voor een moderne uitstraling.

Atlas Concorde Evolve kleuren en afmetingen

De Evolve collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Evolve White
– Evolve Ice
– Evolve Suede
– Evolve Concrete
– Evolve Moka
– Evolve Night
– Evolve Silver
– Evolve Iron

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Evolve heeft ook speciale afmetingen en afwerkingen. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Evolve kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Evolve of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!