Atlas Concorde Matheria

De Atlas Concorde Matheria collectie is een collectie keramische wand- en vloertegels met de strakke en moderne look van beton. De betonlook heeft een neutraal karakter en kan hierdoor in vrijwel iedere ruimte toegepast worden. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Matheria collectie, of lees hier meer.

Wilt u direct een scherpe prijs weten voor de Matheria collectie van Atlas Concorde Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze collectie.

Afbeeldingen van de Matheria tegels: Matheria AvorioMatheria AvorioMatheria CenereMatheria Cenere


Lees meer over Atlas Concorde Matheria

Atlas Concorde Matheria collectie

De Atlas Concorde Matheria collectie geeft een strakke betonlook weer in de vorm van hoogwaardig keramiek. De betonlook wordt binnen de Matheria collectie weergegeven in 2 kleuren, Avorio (Licht) en Cenere (Donker). Daarnaast is deze collectie verkrijgbaar in het gangbare formaat 60×60 cm.

Toepassing

Deze collectie kan vrijwel overal worden toegepast, onder meer door de betonlook samen met het formaat 60×60 cm. Hiermee kan de Matheria collectie de basis vormen voor ieder interieur dat op zoek is naar een modern karakter.

Kleuren en afmetingen

De Matheria kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Matheria Avorio
– Matheria Cenere

Afmetingen:
60×60 cm

Een scherpe prijs ontvangen?

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor deze Atlas Concorde collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!