Atlas Concorde Seastone

De inspiratie voor de Atlas Concorde Seastone is gehaald uit enkele natuurlijke hardstenen. De Seastone is, gericht op deze natuurlijke hardstenen, zeer detaillistisch ontworpen en geproduceerd, zodat er een zo perfect mogelijke natuursteen-look zit in de Seastone. Breng natuurlijke hardsteen in elke ruimte in de vorm van hoogwaardig keramiek met de Seastone collectie. Bekijk direct de afbeeldingen, of lees meer over de Seastone collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan de Seastone aanbieden tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Wanneer u een vraag heeft, kunt u deze altijd stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van de Seastone:


Seastone Black


Seastone White


Seastone Sand


Seastone Mozaïek Grey

Lees meer over Atlas Concorde Seastone

Atlas Concorde Seastone toepassing

Door de goede nabootsing van het natuurlijke hardsteen, is er een keramische tegel uit ontstaan met een strakke, pure look. Een groot voordeel van de Atlas Concorde Seastone is dat de tegel verkrijgbaar is met een anti-slip laag, ideaal voor extra veiligheid in natte ruimtes. De Seastone heeft 5 verschillende tinten, goed aan te passen aan uw smaak dus!

De Atlas Concorde Seastone heeft ook een speciale buitenafwerking. Ga voor meer informatie hierover naar de pagina van de Atlas Concorde Seastone buitentegel. 

Atlas Concorde Seastone collectie

De Seastone collectie geeft verschillende soorten natuursteen weer in 1 collectie. De neutrale kleuren zijn zowel licht als donker, zodat de kleur is aan te passen naar wens en gebruik. Naast de normale afmetingen heeft de Seastone collectie ook speciale afmetingen, zoals de 30×60 strips of de 30×30 mozaïek afmeting.

De Seastone is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

De Atlas Concorde Seastone kleuren en afmetingen:

Seastone is verkrijgbaar in de kleuren
– Seastone White
– Seastone Sand
– Seastone Greige
– Seastone Gray
– Seastone Black

Seastone is verkrijgbaar in de afmetingen:
75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 22.5×90 cm, 30×60 cm

Wilt u meer informatie over de speciale afmetingen en afwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Seastone kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Seastone of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!