Marazzi Denver

De Marazzi Denver is een collectie keramische tegels, met een gevarieerde betonlook aan het oppervlak. Deze moderne betonlook wordt weergegeven in neutrale kleurvariaties. Een betonlook past in het plaatje van de huidige architectuur trends. Haal een prachtige betonlook tegel in huis, in de voordelen van praktisch keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan Marazzi tegels aanbieden tegen een scherpe prijs, dus ook de Denver. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Denver collectie

Marazzi Denver collectie

De Denver collectie keramische tegels bestaat uit verschillende formaten en heeft ook een gripafwerking. Door deze gripafwerking is het mogelijk om de Denver tegels zowel binnen als buiten te vervaardigen. De tegel is te verkrijgen in vijf, neutrale kleurvariaties die de betonlook van de Denver collectie versterken. Naast de normale afwerkingen is deze tegel ook te verkrijgen in mozaïek-, wand- en driedimensionale afwerkingen. Deze speciale afwerkingen biedt de collectie een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden!

Denver toepassing

Door de grote verscheidenheid aan kleuren en formaten samen met de speciale afwerkingen kan de Marazzi Denver in vele ruimtes tot zijn recht komen. Deze tegel biedt een goede oplossing voor verschillende ruimtes bijvoorbeeld voor woonkamers, eetkamers, restaurants, hotels en kantoren. Door de betonlook en de neutrale kleurvariaties kan deze tegel in vele ruimtes toegepast worden.

Denver kleuren en afmetingen

De Denver is te verkrijgen in de volgende kleurvariaties en afmetingen:

Kleuren:
– Denver Beige
– Denver Black
– Denver Brown
– Denver Grey
– Denver White

Afmetingen:
30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 45×90 cm.

Marazzi Denver kopen?

Geïnteresseerd de Marazzi Denver? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Denver? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen