Marazzi Eclettica

Met de Marazzi Eclettica weet Marazzi tegels wederom een unieke collectie keramische wandtegels op de markt te brengen. De Eclettica wordt gekenmerkt door het unieke, opvallende en uitgebreide kleurenpallet. Dit zijn geen standaard kleuren, waarmee de Eclettica collectie een unieke sfeer met zich mee brengt die bijna geen andere tegel heeft. Ook heeft deze collectie een opvallend 3D effect waarmee deze collectie leven in elke ruimte weet te brengen.

Deze unieke collectie kopen, tegen de scherpste prijs en ook nog eens advies op maat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom gerust eens langs in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Eclettica collectie

De vele kleurvariaties binnen de Marazzi Eclettica collectie kunnen worden weergegeven met 2 verschillende oppervlaktes; Diamond 3D en Wave 3D. Beide oppervlaktes geven een levendig effect aan de tegel, waardoor elke ruimte met de Eclettica bijna letterlijk tot leven komt! Door de wel 8 verschillende kleuren kan deze collectie bijna naar elke wens worden aangepast!

Marazzi Eclettica toepassing

Door de veelzijdigheid binnen het kleurenpallet heeft de Eclettica een ruime toepassingsmogelijkheid voor elke ruimte waar een levendig karakter voor wordt gezocht. De speciale sfeer die deze keramische wandtegel met zich mee brengt is uniek! Geef een woonkamer, badkamer, kantine of welke ruimte dan ook deze unieke en levendige uitstraling door te kiezen voor de Marazzi Eclettica.

Eclettica kleuren en afmetingen

Eclettica collectie is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Eclettica Antracite
– Eclettica Blue
– Eclettica Cream
– Eclettica Purple
– Eclettica Rose
– Eclettica Sage
– Eclettica Taupe
– Eclettica White

Afmetingen:

40×120 cm

Verder heeft de Eclettica collectie nog enkele mozaïek en decor uitvoeringen. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden gerust contact met ons op.

Marazzi Eclettica kopen?

Geïnteresseerd de Marazzi Eclettica? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Eclettica? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Eclettica collectie afbeeldingen