Castelo Tegels

De prachtige Castelo tegels werden eeuwen geleden in Portugal onder invloed van de Moren gemaakt op traditionele wijze. Nog steeds zijn deze tegels te vinden in kastelen, pousadas en patriciershuizen.

Lees meer over Castelo Tegels

Castelo tegels

Castelo fabriceert deze iconische wand- en vloertegels nog steeds op dezelfde milieuvriendelijke methode als vroeger. Door hoogwaardige materialen als marmerpoeder, wit cement en het persen van de tegels onder hoge druk maakt Castelo met zorg een strakke tegel.

Castelo werkt met eigen designers en heeft een eigen fabriek, waardoor u een uniek Castelo product in huis krijgt! Een bijzonder mooie karakteristieke vloer- en wandtegel die een warme behaaglijke sfeer in uw huis creëert.

Een Castelo tegel gaat honderden jaren mee en we geven levenslange garantie op slijtvastheid! Castelo tegels zijn verkrijgbaar in de volgende opties en kleuren:

Couleur Traditional

Met 11 basistinten en 72 bijpassende randen met verschillende motieven ontwerpt u zelf de meest schitterende vloeren die geschikt zijn voor alle ruimtes in uw huis. De Couleur Traditional tegels zijn wat meer gewaagd in kleurgebruik. Prachtige ton sur ton tinten en poederig grijs-wit geven een nog specialer karakter aan uw vloer. De tegels zijn 2 centimeter dik en meten 20 x 20 centimeter.

Classic Collection

In onze Classic lijn is het unieke karakter van de handgemaakte pastelkleurige vloertegels met hun prachtige randen en antieke motieven bewaard gebleven. Daarmee creëert u een vloer van niet te evenaren stijl en schoonheid. De Classic-lijn heeft zes verschillende basistinten, in warme pastels en opvallend zwart en wit. De tegels zijn 2 centimeter dik en meten 20 x 20 centimeter.

15×15 Collection

Geïnspireerd op de jaren 20 is de prachtige lijn 15x15cm patronen gecreëerd in room wit, zand, grijs en poederig paarse tinten. Hiermee kunt u de Art Deco stijl terugbrengen in uw interieur. 12 designs en 6 effen kleuren geven een schitterende reeks om uit te kiezen.De tegels zijn 1,5 centimeter dik en meten 15 x 15 centimeter.

Castelo wandtegels

Castelo wandtegels worden op dezelfde manier gemaakt als de vloertegels, deze zijn alleen iets dunner. De wandtegels zijn er in effen 10x10cm en in patroon 10x20cm en zijn 1,3cm dik. Ze kunnen ook als plint gebruikt worden of als lambrisering. Door de patronen en kleuren terug te laten komen op uw wanden maakt u de ruimte helemaal af. Deze wandtegels kunnen ook op de vloer worden gelegd.

30×30 Tegels

Castelo introduceert haar nieuwe collectie handgemaakte tegels. Op dezelfde manier vervaardigd als onze Couleur en Classic collectie maar in andere formaten en patronen verkrijgbaar inclusief een mooie effen grijze tegel.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Castelo of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!