Castelo Tegels

De prachtige Castelo tegels werden eeuwen geleden in Portugal onder invloed van de Moren gemaakt op traditionele wijze. Nog steeds zijn deze tegels te vinden in kastelen, pousadas en patriciershuizen. Bekijk hier direct enkele afbeeldingen. 

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Castelo aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Kunt u de tegel van Castelo die u zoekt hier niet vinden, of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen of lees hier meer over Castelo Tegels!

Enkele afbeeldingen van Castelo tegels: 


Castelo Classic


Castelo 15×15


Castelo Art Deco


Castelo Couleur Zwart Wit


Castelo Couleur Donkerblauw


Castelo Couleur Zwart Wit


Castelo 30×30


 

Lees meer over Castelo Tegels

Castelo tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Castelo fabriceert deze iconische wand- en vloertegels nog steeds op dezelfde milieuvriendelijke methode als vroeger. Door hoogwaardige materialen als marmerpoeder, wit cement en het persen van de tegels onder hoge druk maakt Castelo met zorg een strakke tegel.

Castelo werkt met eigen designers en heeft een eigen fabriek, waardoor u een uniek Castelo product in huis krijgt! Een bijzonder mooie karakteristieke vloer- en wandtegel die een warme behaaglijke sfeer in uw huis creëert.

Een Castelo tegel gaat honderden jaren mee en we geven levenslange garantie op slijtvastheid! Castelo tegels zijn verkrijgbaar in de volgende opties en kleuren.

Castelo tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Castelo of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Voor de scherpste prijs kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!